Een heel behoorlijk aantal laders is wereldwijd door EVBox geplaatst.

EVBox behoort tot de grotere spelers op het vlak van laadpunten. Het bedrijf bestaat intussen tien jaar en dat heeft geleid tot een meer dan fatsoenlijk aantal laders wereldwijd, met een zwaartepunt dat in Amerika en Europa ligt.

In totaal zijn het 200.000 laadpunten, op thuislocaties, zakelijke locaties en in de publieke ruimte. Het gaat zowel om reguliere laadpunten als snelladers. Er is kortom voor elk wat wils, voor iedere denkbare gebruiksvorm.

Kristof Vereenooghe (CEO van EVBox Group), over wat voor mijlpaal doorgaat:

“In antwoord op de vele uitdagingen van 2020 zijn we erin geslaagd nieuwe werkwijzen te adopteren. Met trots zie ik dat we meer dan ooit met elkaar verbonden wisten te blijven. Het bereiken van de mijlpaal van 200.000 laadpunten wereldwijd is een stempel op al het werk dat we de afgelopen tien jaar hebben verzet en het vele werk dat we blijven verzetten. Ik heb er alle vertrouwen in dat we ons doel gaan bereiken om tegen 2023 één miljoen laadpunten te hebben geïnstalleerd. Met ons brede aanbod van laadoplossingen kunnen we altijd voldoen aan de verwachtingen van onze partners en klanten en deze zelfs overtreffen. Als beursgenoteerd bedrijf blijven we ook in 2021 onze productontwikkeling verbeteren en brengen we innovatieve en slimme laadoplossingen op de markt.”

Beeld: snelladers van EVBox bij wat toch echt een traditioneel tankstation schijnt te zijn


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.