In de regio A15 bundelen Project A15 en EV-Centrum de krachten om zoveel mogelijk mensen het elektrisch rijden te laten ervaren.

Geïnteresseerden van Project A15 kunnen bij het Rotterdamse EV-Centrum proefritten maken in de nieuwste elektrische modellen. Niet alleen de auto, maar alle facetten rond het elektrisch rijden (laadfaciliteiten, subsidieregelingen etc.) worden meegenomen in een advies.

Het EV-Centrum is een onafhankelijk platform dat voorziet in de behoefte naar voorlichting en beleving van elektrisch vervoer. De locatie nabij Rotterdam Centraal zal tevens dienen als thuisbasis voor evenementen van Project A15.

Project A15 is een initiatief van Natuur & Milieu en Milieudefensie om de A15 de eerste duurzame snelweg ter wereld te laten worden. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij. De ambitie is: in 2015 rijden over de A15 – de drukke verkeersader die Rotterdam met het oosten van Nederland verbindt – 40.000 mensen in elektrische (deel)auto’s op lokaal opgewekte stroom uit zon en wind.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.