Hoe verhuist de zelfbenoemde pionier in elektrisch autorijden naar een nieuw kantoor? Inderdaad, met een elektrisch aangedreven verhuiswagen! Vorige week reed bij Nissan Nederland de eerste elektrische verhuiswagen ter wereld voor, om de importeur te helpen verhuizen naar het nieuwe adres.

Nissan is de eerste autofabrikant die een volledig elektrische gezinsauto introduceerde: de Nissan LEAF. Er zijn ruim 300 exemplaren verkocht en afgeleverd in Nederland, wereldwijd rijden er zelfs meer dan 20.000 Nissans LEAF’s. In een jaar tijd is Nissan daarmee uitgegroeid tot de grootste producent van elektrische auto’s.

Op 10 december verhuisde Nissan Nederland van het kantoor in Schiphol-Rijk naar de Hornweg in Amsterdam. Mondial Aad de Wit Verhuizingen zet de eerste elektrische verhuiswagen ter wereld voor deze verhuisklus in. Het bedrijf nam de omgebouwde MAN 12-tonner onlangs in gebruik voor werkzaamheden in en rond Amsterdam. De elektriciteit komt van Greenchoice, dat uitsluitend duurzaam geproduceerde stroom levert.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.