Een bizar tafereel in Zwolle dit weekend. Op een desolaat parkeerterrein stond deze Fluence ZE geparkeerd in een parkeervak voor elektrische auto’s, maar de sneeuwwitte bolide werd blijkbaar over het hoofd gezien door een veegwagen. Die zorgde er dankzij een onhandige optreden voor dat de EV bedekt werd onder een laagje sneeuwbagger.

Het eindresultaat was een parkeerterrein dat keurig was schoongeveegd door de betreffende bezemwagen, terwijl de elektrisch aangedreven Renault – die nog aan de lading stond – niet bepaald ongeschonden uit de strijd kwam. Over de reden voor deze actie is nog weinig duidelijkheid. Een medewerker van een beveiligingsbedrijf zou volgens Weblogzwolle.nl contact hebben gezocht met het bedrijf dat verantwoordelijk voor de veegwagen was, maar die waren niet bereid om te komen kijken. “Het smelt wel weer” was hun onsympathieke reactie.

Fotocredit: Weblogzwolle.nl


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Nou lekker al die meuk tegen je lak. En gezien de hoogte van al het vuil is dit ook niet zachtzinnig gegaan. Bedrijf lekker laten opdraaien voor eventuele schade.

Je zou bijna zeggen, dat het geen ongelukje was… Beetje erg jammer dit.

Ze hadden kunnen weten dat de wagen daar zou staan. Het ding staat er namelijk ALTIJD !!!

-edit: nutteloze bijdrage-

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.