Recent schreven we nog over een aantal nieuwe modellen van het Amerikaanse Brammo, een producent van zero-emission motorfietsen die zijn uitgerust met een elektromotor. Nu de verkoopstart van deze street fighters steeds dichterbij komt, hebben ze een video gelanceerd waarin het zonnige Malibu wordt aangedaan met de e-fiets.

Brammo biedt twee modellen aan, de Empulse en Empulse R, die beiden zijn uitgerust met een 10,2 kWh lithium-ion accupakket. De elektromotor levert 54 pk bij 8.200 tpm en heeft een koppel van 63 Nm. Het opladen van de accu’s neemt via een reguliere stroomaansluiting van 230 volt 8 uur in beslag. De optionele snellader heeft de motorfiets weer in 3,5 uur vol.

Hieronder de making-of van de clip.


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Ik ben een groot fan elektrisch vervoer en ook nog aan fanatieke motor rijden (Z750R). Hoewel deze motor er gaaf uit ziet trekt het me toch echt niet.

Een motor moet gewoon met 10.000 rpm onder me janken en brullen, dát is voor mij de kick van motor rijden.

Voor mijn dagelijks vervoer is een EV prima, dan moet ik van A naar B, maar motor rijden doe ik echt voor de ontspanning en het gevoel.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.