Het Spaanse bedrijf Little heeft een kleine elektrische tweezitter gemaakt, genaamd GT-e. De auto heeft achterwielaandrijving en een ontwerp dat sterk lijkt op de Ferrari 250 TR.

Deze elektrische Ferrari homage heeft een actieradius van ongeveer 150 kilometer. Dat worden waarschijnlijk 150 hele leuke kilometers, de auto is namelijk een cabrio met achterwielaandrijving en extreem licht. De topsnelheid is 110 km/u, dankzij een elektrische motor van 60+ pk. (via motorpasionfuturo.com)


Meer lezen over: , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Ziet er cool uit, waarom hebben de grote merken eigenlijk nog geen elektrische roadster? Alleen de Tesla roadster is (destijds) redelijk veel verkocht, maar volgens mij is er wel markt voor.

@autoblogger: Daarvoor moet je eerst de technologie hebben. Die hebben de grote merken niet tot nauwelijks (het begint nu een beetje te komen). Tesla was de pionier in de zin dat ze een bruikbaar product hebben gemaakt dat ook écht werkt.

Vergeet niet hoe diep de grote jongens met hun arm in het bruine gat van de olie-industrie zitten. Ze hebben geen grote zakelijke interesse zich vol op alternatieve voortstuwingssystemen te storten. De lobby van de olie industrie gaat héél diep…
Ze doen het als een boer met kiespijn omdat regeringen ze er toe dwingen. Wat BMW bv. doet is allemaal bullshit. Een druppel op de gloeiende plaat. Renault, Toyota en Nissan zijn wat serieuzer. Nissan doet nog het meeste zijn best. Tesla is een ander verhaal. Voor hun is het een heilige missie.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.