Uit het land waar de autoprocutie uit zijn voegen barst komen weinig innovatieve projecten met alternatieve aandrijvingen of zelfs alleen alternatieve brandstof. Toch, als we goed zoeken, komen we wel eens wat tegen. Zoals dit driewielerproject met een soort van smily op de voorkant.

Dit project heet, vertaald uit het Chinees, ‘elektrische driewieler’ en biedt plaats aan twee personen. de exacte afmetingen zijn niet bekend, maar echt ruim en comfortabel ziet het er niet uit. Aan de andere kant, dat zorgt wel voor een laag gewicht en dat is gunsig voor de actieradius. Helaas is over de actieradius en de topsnelheid geen informatie beschikbaar.

De koplampen zijn op het dak geplaatst en de knipperlichten hebben een plek gevonden in de zijspiegels. In- en uitstappen gaat door het front van de elektrische driewieler naar voren te klappen. Deuren heeft deze Aziatische EV namelijk niet.

De auto is recentelijk onthuld op het Leisure en Culture Festival in Yinchuan. De auto is ontstaan uit het idee van een 72-jarige man.


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.