Fastned
Op het Haarlemse bedrijventerrein de Waarderpolder begint de bouw van een gezamenlijk complex voor Fastned, Febo en Joosies.

Op de hoek van de Oudeweg en Fustweg komen een Fastned-snellaadstation voor elektrische auto’s, een vestiging van Febo en een koffie- en broodjeszaak van het Haarlemse bedrijf Joosies. Het geheel wordt op eigen grond ontwikkeld door de Martin Schilder Groep. De gemeente Haarlem is mede met het oog op de verduurzaming van de Waarderpolder blij met de komst van Fastned.

Sinds kort richt Fastned zich naast laadstations langs de snelweg ook op de bouw van stations in binnenstedelijk gebied. De vestiging in de Waarderpolder wordt een primeur voor Noord-Holland. Tijdens het laden van elektrische auto’s kunnen automobilisten terecht bij de Febo en/of Joosies.

Begint september gaat de Febo open en een maand later Joosies. Daarna volgt het snellaadstation van Fastned. Dat vergt mede vanwege het vele grondwerk en de benodigde aansluiting op het elektriciteitsnet de meeste tijd. Naar verwachting is het nieuwe complex begin 2017 gereed.


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.