In Amsterdam wordt de e-scooter van GOVECS een steeds vertrouwder gezicht. Nadat eerder dit jaar Cition parkeermanagement uit de hoofdstad 15 elektrische GOVECS-scooters in gebruik heeft genomen, was het nu de beurt aan het Amsterdam Stadsdeel Centrum. Het naar eigen zeggen meest dynamische stadsdeel van Amsterdam met specifieke verkeerseisen, zet nu 10 elektrische GOVECS-scooters van het type GO! S2.4 in voor handhaving en operationele doeleinden, naast nog eens 17 stuks voor de afdeling reiniging.

De overhandiging door de bekende Amsterdamse scooterdealer Helmstadt vond plaats op het plein voor de Stopera. De eerste rit met één van de nieuwe e-scooters werd gemaakt door Boudewijn Oranje, stadsdeelbestuurder.

Elektrische scooter ‘ultieme vervoermiddel’
Robert van de Nadort, Directeur van GOVECS-importeur RR-Mobility: “Voor duurzaam binnenstedelijk stadsvervoer is de elektrische scooter afgelopen jaar doorgebroken als één van de allerbeste oplossingen. En dan is de elektrische scooter wellicht het ultieme vervoermiddel voor de binnenstad van Amsterdam met de smalle straten en het drukke verkeer. ”

Govecs GO! S2.4

Scooters de huur in
Veel lokale overheidsorganisaties zijn dit jaar overgestapt op de elektrische scooter. Daarbij valt veelal de keuze op GOVECS, de scooter met e-aandrijving die is ontwikkeld in Duitsland en in Europa wordt geproduceerd. Zo heeft Cooltra, de grootste verhuurmaatschappij in Spanje van scooters, recent voor inzet in Barcelona 1.000 GOVECS-scooters besteld; binnenkort zullen meer GOVECS-scooters in de verhuurvloten in Europese steden worden opgenomen.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.