VW e-Crafter Volker Stevin
Vanaf nu kunnen we de eerste elektrische Volkswagenbus op de weg tegenkomen.

Een van de best verkopende automerken ter wereld wil ook de grootste bouwer van elektrische auto’s worden, de ambities worden bepaald niet onder stoelen of banken gestoken. Maar tot het moment daar is en de vele ID-modellen in productie worden genomen, wordt er teruggevallen op welbekende modellen die zijn voorzien van een elektrische aandrijflijn. Zo is de VW e-Golf aardig populair in de lease.

In de bedrijfswagenwereld moet de Volkswagen e-Crafter potten gaan breken, alle informatie over de Volkswagen e-Crafter is HIER terug te vinden. In Nederland zijn de eerste twee exemplaren van de bus inmiddels geleverd. Volker Stevin heeft er eentje zodat BouwHub “dagproductiepakketten” kan leveren op bouwlocaties. Verhuisbedrijf P.A. van Rooyen kan in het vervolg boedoels uitstootvrij vervoeren.

Het elektrische bestelwagenaanbod van Volkswagen bestaat uit de e-load Up. ABT is verantwoordelijk voor de e-Caddy en e-Transporter, want dat is al lang geen traditionele tuner meer die uitsluitend gaat voor fikse vermogenswinst bij verbrandingsmotoren.

VW e-crafter PA van Rooyen


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.