Tesla Semi bij UPS
Tesla houdt zijn belangrijkste klanten tevreden en laat zien hoe goed de Tesla Semi inmiddels al is.

Het woord langverwacht vormt misschien wel een vaste combinatie met de merknaam Tesla. De Model 3 zal binnenkort echt breed beschikbaar zijn, de nieuwe Roadster belooft hemeltergende prestaties en het vrachtvervoer wordt aardig opgeschud door de Semi. Die Tesla Semi is meermaals te zien geweest op de weg in Californië. Uiteraard wordt er ook omgezien naar de belangrijkste klanten. Er zijn nogal wat bedrijven die hebben ingetekend op de Tesla Semi, de truck die naar verwachting in 2019 op de markt komt.

UPS behoort tot die bedrijven. De koeriersdienst streeft naar een steeds verder afnemende uitstoot en is dan ook actief bezig om haar vloot milieuvriendelijker te maken. Er worden bijvoorbeeld elektrische bezorgbussen ingezet van Workhorse en Arrival. De Tesla Semi kan gecombineerd met een forse trailer dienst doen om grote hoeveelheden pakketten als nachtvracht van de ene, naar de andere locatie te rijden.

Nadat de truck eerst slechts langsreed bij een van de UPS-vestigingen, heeft Tesla de Semi nu daadwerkelijk laten zien aan de UPS-medewerkers van de vestiging in Addison, dat deel uitmaakt van de metropoolregio van Chicago. Zodat het mogelijk is om aan den lijve te ondervinden of dat werkt, de middenpositie die de bestuurder van de truck inneemt. (Via: twitter.com)


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.