Een showroom met alleen maar elektrische auto's
Een compleet emissievrij aanbod onder één dak!

Ben je op zoek naar een elektrische auto en wil je deze in het echt ervaren dan zul je diverse dealers moeten bezoeken. Een initiatief uit Engeland gaat het helemaal anders doen. In het land komt een dealer waar enkel volledige elektrische auto’s welkom zullen zijn.

Het initiatief is gefinancierd door het Britse Go Ultra Low Cities-programma, waarbij groene plannen kunnen rekenen op een financiële boost. De dealer gaat het ‘EV Experience Centre’ heten en zal worden gerund door Chargemaster. Een bedrijf uit Engeland dat gespecialiseerd is in laadtechniek voor elektrische auto’s. De showroom zal worden gevestigd in de plaats Milton Keynes.

In totaal zullen er 52 elektrische voertuigen worden geplaatst van allerlei verschillende merken. De komende vijf jaar wil de showroom dit aantal uitbreiden naar 99 EV’s. Alle aanwezige elektrische auto’s kunnen worden proefgereden voordat er een verkoopovereenkomst wordt gesloten. Het zal de enige dealer in Engeland zijn waar enkel volledige elektrische auto’s een welkom krijgen.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.