Op 9 januari 2014 zal e-Traction in Apeldoorn zich officieel aansluiten bij het Coast to Coast e-Mobility (C2C) initiatief.

Door zich aan te sluiten bij C2C zal e-Traction investeren in de Amerikaanse EV-markt en samenwerken met de industrie aldaar. Coast-to-Coast e-Mobility kan hen helpen de Amerikaanse markt te begrijpen en hiervoor producten en diensten te ontwikkelen. De westkust en China zijn belangrijke gebieden om het bedrijf en het marktaandeel uit te breiden.

Ook Coast-to-Coast e-Mobility is blij dat e-Traction zich bij hen wilt voegen. Directeur Peter van Deventer:

De dertig jaar ervaring van e-Traction en hun innovatieve producten zoals de in-wheel motor, het elektrische management systeem voor zware dienstvoertuigen en hun unieke diensten voor systeemintegratie zijn een grote aanwinst voor de Amerikaanse westkust en hun ambitie om de introductie van schoner, elektrisch transport te versnellen.

Nederland en de Amerikaanse staat Californiƫ werken hard aan de elektrificatie van het wagenpark. Recent ondertekenden secretaris Matt Rodriquez van de California Environmental Protection Agency en staatssecretaris Wilma Mansveld (Infrastructuur en Milieu) een overeenkomst op het gebied van elektrische mobiliteit. Daarnaast werd er een meerjarige overeenkomst getekend tussen de California Plug-In Electric Vehicle Collaborative en Coast to Coast e-Mobility om kennis uit te wisselen.


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.