Duitse studenten 'eren de stilte' met Tesla Model S video
De stilte in de cabine als je in een elektrische auto rijdt. Een unieke ervaring die Duitse studenten proberen te uiten in een speciale video.

Je wordt er stil van. “Here’s To Silence” is een video gemaakt door studenten van de Universiteit van München. In het filmpje zien we zwartwit beelden met in de hoofdrol een Tesla Model S. Een voice over leest een tekst voor, wat nog het meeste wegheeft van een gedicht.

De ‘advertentie‘ is een volledige eigen creatie, zonder dat Tesla zich met productie heeft bemoeit. De makers moesten enkel toestemming vragen aan de elektrische autobouwer om het logo te gebruiken, die je aan het einde van de video kunt zien. Check het resultaat hieronder.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Nice.

Er zijn trouwens een heleboel van dit soort filmpjes. Zijn meestal mensen die bij een reclamebureau etc. werken en toegang hebben tot profi spulleboel en kennis om dit soort materiaal te maken. De meeste zijn erg professioneel.

Tesla geeft erg weinig uit aan marketing. Hoeven ze ook niet want de meeste klanten zijn zo lyrisch dat hun producten zichzelf verkopen.

Tesla zelf maakt uberhaupt geen reclame dacht ik?

@fit4fun: doch doch. Ze hebben een video-advertentie gemaakt over de Autopilot en over de Summon functie.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.