Tesla Model 3 in de verhuur
Dat is zonder overdreven veel twijfel een Europese primeur. Normaal gezien voltrekt het nieuws rondom de Tesla Model 3 zich in Amerika.

Vooral de productieaantallen zijn veel besproken en bij lange na niet toereikend om aan de grote vraag te voldoen. Ook wordt er op gezette tijden melding gedaan dat configuratie van een Tesla Model 3 voor steeds meer mensen mogelijk is. De situatie verbetert geleidelijk. Maar dit is pas echt goed nieuws. De Tesla Model 3 wordt namelijk opgenomen in de vloot van een Duitse autoverhuurder.

Dat is gelijk de eerste Tesla Model 3 op Duitse bodem. Ook Europawijd kunnen er niet veel zijn. Hoewel er verleden jaar wel een Tesla Model 3 is gezien in Nedeland, op gele platen.

Er gaan drie exemplaren de huurvloot in. De auto is te huren en te bewonderen in Neuss, ten westen van Düsseldorf. Dus ook voor alle Nederlandse Tesla-fans alleszins bereikbaar. (Via: facebook.com)

Beeld: Tesla Model 3 en de blije medewerkers van de autoverhuur, via facebook.com


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Ik neem aan dat dit een amerikaans import model betreft? Als dat zo is; problemen met laden (gewoon niet) bij Superchargers (andere standaard) en connectivity problemen… Lijkt mij meer een stunt dan echt een volledig functionerende M3…

Ze rijden er nu ook helemaal niet mee. Oftewel, meer een PR stunt.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.