Fastned
Het bedrijf rolt in hoog tempo laadstations uit in Nederland en gelukkig blijft er steeds meer aan de strijkstok hangen.

Het feit dat Tesla-eigenaren voortaan kunnen laden met snelheden tot 50 kW in plaats van 11 of 22 kW, zorgt voor een forse toename van het aantal Tesla-klanten bij Fastned. De Tesla-adapters zijn op alle stations beschikbaar. Verder is het bedrijf trots op het feit dat er in Nederland reeds 50 laadstations operationeel zijn met een uptime van maar liefst 99,99% per station. Bovendien worden middels de app nog meer zaken geïntegreerd die het opladen bij het bedrijf eenvoudiger maakt.

Dat alles resulteert in een afzetgroei in H1 2016 van 368% ten opzichte van de eerste helft van 2015 en een omzetgroei van 256% ten opzichte van dezelfde periode. Verder meldt het bedrijf dat het aantal klanten de afgelopen zes maanden met gemiddeld 7% per maand toenam. De omzet groeide in dezelfde periode met 10% per maand. Ook werden certificaten met een waarde van 3,07 miljoen euro succesvol geëmitteerd.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Maar wat is nu het resultaat (netto of desnoods EBITDA) waar u het in de titel van het artikel over heeft?

@rulefollower: voor meer info, het halfjaarverslag kun je hier downloaden:
http://pers.fastned.nl/documents/30912

Zal nog een poos duren eer ze rendabel zijn, ik heb er tot nu 1 auto zien staan, een i3. Wel super initiatief om langs alle snelwegen laadstations te bouwen

Met de komende 30 / 33 kwh generatie eletro’s hopelijk meer klanten voor ze

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.