Tesla Model 3
En begint het al wat te worden met de Tesla Model 3? Hernieuwd antwoord op de terugkerende vraag.

Het is de afgelopen tijd kommer en kwel geweest. Tesla wil overgaan tot massaproductie, maar daarvoor moeten eerst een paar hindernissen worden overwonnen. De hoog geautomatiseerde productielijn is allesbehalve feilloos. Zo nu en dan wordt de productie zelfs geheel stil gelegd om problemen te verhelpen. Volgens Teslarati leidt dat wel tot resultaat.

De huidige productie komt uit op ongeveer 4.290 Model 3’s per week, zo blijkt uit informatie van een ingewijde. De piek ligt op 638 auto’s in een etmaal. Dat komt neer op een verdubbeling van de productieaantallen die een maand geleden werden gedraaid. Het is ook niet meer ver verwijderd van de weekproductie van 5.000 auto’s. Naar verwachting wordt de productie in het weekend van 26 en 27 mei nog eens stil gelegd, om verdere verbetering door te voeren.

Gaat de Tesla Model 3 dan eindelijk in grote aantallen worden geleverd en leidt dit ertoe dat de financiƫle situatie van het merk ook wat beter wordt?


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Nou nou, kommer en kwel nog wel. Maar even verderop blijkt dat de doelstellingen bijna worden gehaald… Dit lijkt het AD wel.

Liever zou ik eens wat waardering zien voor dit merk dat op zo’n ongelooflijke manier z’n nek uitsteekt. Ze zetten de hele autoindustrie te kijk en met Tesla Energy nu ook al de energieleveranciers.

Ineens heeft iedere fabrikant plannen voor een elektrische sportwagen en een elektrische SUV, zou dat echt helemaal hun eigen idee zijn ?

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.