Dit kost de vernieuwde Toyota Prius
De Prius werd onlangs opgefrist. Nu heeft Toyota de prijs bekendgemaakt van de hybride.

Onderdeel van de update is het licht gewijzigde uiterlijk. De designwijzigingen betreffen onder meer de nieuwe voorbumper en Bi-LED-koplampen. De mistlampen zijn voortaan rond en naar de onderste grille verplaatst. Doordat de motorkap iets verhoogd is, sluit deze nu beter aan op het design van de zijkant. Verder nieuw zijn de horizontale achterlichten. Ze wijken af van de originele verticaal geplaatste achterlichten.

Ook in het interieur hebben er wijzigingen plaatsgevonden. Onder meer het Toyota Touch 2 multimediasysteem met Go Plus navigatiesysteem is nu te vinden in de auto, wat sneller en beter werkt in vergelijking met het systeem in de oude Prius. Tevens zijn de stoelen vernieuwd met een andere soort stoelbekleding. De bedieningsknoppen van de verwarmbare voorstoelen zijn verhuisd naar de middenconsole waar ze beter onder handbereik zitten. Verder is de draadloze lader voor smartphones groter dan voorheen.

De aandrijflijn is met zijn 1.8-liter hybride benzinemotor ongewijzigd gebleven. De vernieuwde Prius is leverbaar met de keuze uit acht carrosseriekleuren. De kleur Emotional Red is vernieuwd. Daarnaast is de nieuwe lak Aqua Breeze Blue Metallic toegevoegd.

De vernieuwde Toyota Prius is leverbaar vanaf 32.995 euro en vanaf 15 april bij de dealer te zien.

Dit kost de vernieuwde Toyota Prius


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Prius..
Toyota garage stond te springen om hem te verkopen maar toen ik hem wilde inruilen in mint-conditie en bij henzelf elke 2 maanden onderhouden wilde ze hem niet eens meer hebben. Een 14 maanden oude met 120.000km op de klok schreef vervolgens af van 50.000 euro naar 14.000 euro, noodgedwongen bij de concurrent ingewisseld voor een auto waar wel 100km nonstop in kunt rijden zonder zwaar vermoeid uit te stappen.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.