Laten we eerlijk zijn, de Tesla Model S is niet weggelegd voor mensen met een klein budget. Project California is het andere uiterste van het spectrum: hoe duur kan de luxe EV gemaakt worden?

Het antwoord is 205.820 dollar, omgerekend zo’n 147.930 euro. Bijna de helft van dit bedrag is gaan zitten in aftermarket opties van TSportline, een tuner van autoaccessoires die zich speciaal heeft toegesneden op de Model S: “Onze passie is EV’s en het merk Tesla. Wij geloven dat Tesla ons het pallet heeft gegeven waarmee wij iedere eigenaar de mogelijkheid geven om zijn of haar Tesla te individualiseren.” Om te laten zien wat zij kunnen, heeft TSportline (naar eigen zeggen) ’s werelds duurste Model S samengesteld.

De koolstof bodykit (bumpers, spoiler, etc.) zorgt voor een betere aerodynamica en haalt de onnodige kilo’s van de auto af. Daarnaast heeft de Model S een mooie wrap gekregen, een likje verf voor de remklauwen en getinte ruiten. Middelpunt van het schilderij zijn de limited edition lichtmetalen GhostGold velgen, die de EV net dat beetje extra bling geven.

Het interieur wordt opnieuw bekleed, geheel naar wens van de klant, inclusief custom logo in de hoofdsteunen. Het stuurwiel krijgt een bijpassende Alcantara laag, zodat de bestuurder lekker kan sturen terwijl de muziek via de iPod aansluiting door het nieuwe audiosysteem blaast.

Bovenstaand is nog maar een klein deel van de lijst met aanpassingen. De volledige versie is te vinden in onderstaande gallery.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.