Fastned
Fastned en de gemeente Den Haag, openen vandaag het eerste overdekte snellaadstation in de stad.

Het gaat om het station aan de Leidsestraatweg, vlakbij de kruising met de Benoordenhoutseweg. Een primeur voor zowel Fastned als de Zuid-Hollandse stad. Door de ontwikkeling van snelle laadstations in de stad speelt de bouwer van snellaadstations en de gemeente Den Haag in op de behoefte van de elektrische rijder om overal zo snel mogelijk te kunnen laden. Wethouder Tom de Bruijn van de gemeente Den Haag en Bart Lubbers, mede-oprichter van Fastned verklaren het Fastned ‘Station ten Bosch’ dat vlakbij Paleis Huis ten Bosch ligt vandaag officieel voor geopend.

Fastned heeft met 56 stations langs de Nederlandse snelweg inmiddels landelijke dekking en breidt nu haar netwerk uit naar stedelijke locaties. Hiermee speelt het bedrijf in op de toenemende vraag naar snelle laadinfrastructuur voor de grote aantallen elektrische auto’s die de komende jaren de weg op zullen komen.

Fastned bouwt de komende tijd in totaal vijf stedelijke stations in Den Haag en heeft vergevorderde plannen om ook in andere steden snellaadstations te realiseren. Bij alle Fastned stations kunnen alle typen volledig elektrische auto’s (inclusief Tesla’s) de accu supersnel opladen. De stroom van de stations is groene stroom van zon en wind.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Overdekt?
Dat “vleugeltje”?
Als het een beetje stormt tijdens een regenbui, waait de regen zo tegen je giechel…

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.