VW e-Up tweedehands
Is dit betaalbaar elektrisch rijden?

Volkswagens kleinste elektrische auto is met de beste wil van de wereld niet goedkoop te noemen, ook niet wanneer de auto tweedehands wordt aangeschaft. Toch is de afschrijving vrij behoorlijk geweest. Een paar jaar terug waren elektrische auto’s zonder uitzondering ronduit duur. Deze VW e-Up uit december 2013 heeft een catalogusprijs van € 26.402, vier jaar en 69.241 km verder wil een VW-dealer in Leeuwarden € 13.850 voor deze e-Up hebben.

Geld waarvoor een vrij royaal uitgeruste e-Up wordt aangeschaft, met zaken als een airco, cruise control, navigatiesysteem, parkeersensoren en stoelverwarming. De auto is stemmig zwart, met een enkel rood accent en donker getint glas dat de achterpassagiers verborgen houdt. Lichte beschadigingen op de velgen moeten voor lief worden genomen.

De aanschafprijs ligt nog altijd gelijk aan die van een nieuwe VW Up op benzine met een paar opties. Maar met elektrische aandrijving rijdt deze stadsrakker natuurlijk stukken fijner en het is een aardige gedachte dat er voorlopig geen wegenbelasting betaald hoeft te worden.

VW e-Up tweedehands achterzijde

VW e-Up tweedehands interieur

VW e-Up dashboard


Meer lezen over: , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

https://www.marktplaats.nl/a/auto-s/volkswagen/m1251686934-volkswagen-up-e-up-5-drs-2013-zwart-0-bijtelling.html?c=a2384ef0ece270f44503df9f8598c624&previousPage=lr

Wat kost ie nu, nog geen 2 weken later?
15.670,- eurotjes inclusief de BTW.

Jep. Dat is exact deze auto. Bijna 2000 euro in prijs gestegen. Gelukkig rept de advertentie niet over een beschadigde velg, dus die zal wel vervangen zijn dan.. verklaard de hoge prijs ( hoest in ’t vuistje )

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.