Tesla Model X wit tweedehands
Is Tesla rijden al voor de mindere goden weggelegd?

Dat blijkt goed mee te vallen. Want er moet nog altijd aardig wat geld mee worden gebracht om Tesla Model X te rijden. Gelukkig valt daarvoor wel een grote wagen te krijgen, met een fors accupakket en een behoorlijk prestatiepotentieel. Een prijspakker zal Tesla nooit worden.

De goedkoopste Model X is een witte Tesla Model X 90D, de auto komt uit 2016 en heeft een bescheiden 30.000 kilometer op de teller staan. De auto heeft een accupakket van 90 kWh en een vermogen van 316 kW (430 pk). Uiteraard heeft de auto vleugeldeuren, ook is dit een zespersoons uitvoering. Verder is de auto zoals de gemiddelde Tesla afgeladen met luxe. Deze Model X heeft onder andere luchtvering, 20″ lichtmetalen velgen, zwarte hemelbekleding en een Subzero weather package. Dat laatste betekent dat de auto voorzien is van stoel- en stuurverwarming. De prijs van dit alles is € 89.950. De auto wordt aangeboden door een bedrijf in Eindhoven.

Misschien toch maar wachten op de Tesla Model 3. Of natuurlijk op de Model Y, de kleinere suv die het merk gaat aanbieden.

Tesla Model X vleugeldeuren

Tesla Model X interieur

Tesla Model X wit info-display


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Volgens mij staat er 31.325 KM op de teller en geen 60.000 km.

En dat scheelt zomaar de helft. Excuus, dat was slordig.

Volgens mij staat er 90D en geen P90D. Scheelt alleen al 20k-30k in prijs…

Laten we het erop houden dat ik niet bepaald op dreef was…

verwijderd, commerciële uiting. Iedereen die meer wil weten over de auto, mag zelf contact opnemen met de verkopende partij.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.