Nissan Leaf zijkant
Het is nog even wachten op de nieuwe Nissan Leaf. Maar wat gebeurt er ondertussen met de prijzen van het uitlopende model?

Kan er al een slag worden geslagen, of is het wachen op zakkende prijzen? De nieuwe Nissan Leaf wordt vanaf februari aan de eerste klanten geleverd, dus er kunnen meer tweededhands Leafs worden verwacht.

Momenteel is de goedkoopste Nissan Leaf van Autotrack te vinden bij een autobedrijf in Haarlem. Het is een Nissan Leaf Base, uit 2012 en met een alleszins acceptabele kilometerstand van 83.825 km.

De auto is voorzien van gebruikelijke luxe als klimaatregeling, cruise control en lichtmetalen velgen. Ook is er de beschikking over een navigatiesysteem en een achteruitrijcamera. De auto heeft het zonnepaneel op de achterspoiler, om stroom te leveren aan de boordaccessoires. De exterieurkleur is grijs en ook aan de binnenzijde overheerst die kleur. Het accupakket heeft een capaciteit van 24 kWh, op het 30 kWh-accupakket was het wachten tot 2015. Dat betekent een rijbereik dat in de dagelijkse praktijk uitkomt op ongeveer 130 km.

De auto staat te koop voor € 10.500. Nipt boven de magische grens van tienduizend euro.

Nissan Leaf achterkant

Nissan Leaf interieur

Nissan Leaf dashboard


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Het 24kWh accupakket was pas sinds eind 2013 leverbaar. Dus die 130 zijn er alleen met erg goed weer.
Deze heeft dus ook nog de grotere bult in de kofferbak. Maar de prijs is reëel.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.