Mitsubishi Outlander PHEV tweedehands
Kan er inmiddels al goedkoop worden gestekkerd? Het lijkt er aardig op, de markt wordt namelijk overspoeld met gebruikte exemplaren van de Outlander PHEV.

Het is gissen wat nu precies de beste aanbieding is, in sommig gevallen wordt wat schimmig gedaan over de vraagprijs en is het niet helemaal duidelijk of de BTW nu wel of niet bij de vraagprijs inzit. De goedkoopste, of anders een van de goedkoopste staat bij een merkdealer in Hoorn. Daar wordt een Mitsubishi Outlander PHEV Instyle aangeboden voor € 13.250.

De auto komt uit november 2013 en heeft een vrij forse kilometerstand, 230.849 km is er met de auto gereden. De exterieurkleur is stemmig zwart, in het interieur lichtgrijze bekleding. Deze Outlander biedt alle denkbare luxe, van navigatiesysteem tot klimaatregeling en van leren bekleding tot een elektrisch schuif-/kanteldak.

Is er iets tegen op een dergelijke Mitsubshi Outlander PHEV? Uiteraard is het een plugin-hybride, met ook nog eens een vrij forse omvang. De auto is er niet om efficiënt te zijn, maar heeft wel vierwielaandrijving en een Chademo-snellaadaansluiting. Zeker wanneer er vooral korte afstanden worden afgelegd en er veel elektrisch kan worden gereden, is het een topkeuze.

Mitsubishi Outlander PHEV achter

Mitsubishi Outlander PHEV interieur

Mitsubishi Outlander PHEV dashboard


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Rij er zelf al 5 jaar in naar volle tevredenheid, 1 op 30 gemiddeld bij 15000 km/jaar.
En als ik de stroomkosten omreken naar benzinekosten dan nog kom ik op 1 op 20, voor zo’n grote auto uniek.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.