Ioniq
De Zuid-Koreaanse autofabrikant gaat een samenwerking aan met Fastned en Eneco.

Een belangrijk uitgangspunt van de samenwerking is dat het opladen van de Hyundai IONIQ Electric zo eenvoudig, voordelig én duurzaam mogelijk gebeurt. Dit staat dan ook centraal bij het samenwerkingsverband.

De Hyundai IONIQ wordt vanaf 33.995 euro geleverd met een IONIQ Wallbox Laadpakket. Dit laadpakket bevat een 32A Wallbox, inclusief de basisinstallatie van Eneco. Hiermee is de IONIQ Electric binnen 4,5 uur volledig op te laden. Bij het IONIQ Laadpakket is 5 jaar hosting, garantie, service en onderhoud van het laadpunt inbegrepen. Daarbij hoort ook een universele oplaadpas waarmee de Hyundai IONIQ Electric bij openbare laadpunten is op te laden.

Voor wie geen gebruik wil maken van het IONIQ Wallbox Laadpakket biedt Hyundai ook een oplossing. Het model zonder Wallbox Laadpakket kost 31.495 euro. Via de dealer is dan een IONIQ Onderweg Laadpakket te koop voor 450 euro. Dit pakket is inclusief een universele oplaadpas van Eneco. De elektrische auto kan bij openbare laadpunten in Nederland opladen. Daarnaast kan men 500 euro aan tegoed besteden bij de snellaadstations van Fastned.

De actieradius van de IONIQ Electric is 280 kilometer met een volle accu. De bijtelling voor zakelijk rijders bedraagt 4 procent. Bij een zakelijke investering is er een milieu-investeringsaftrek van 36 procent.


Meer lezen over: , , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Kreeg trouwens te horen, dat men nog bezig is met een andere grill voor de Electric uitvoering, omdat deze niet bij iedereen in de smaak valt.

Wat ik ook te horen kreeg was dat de Ioniq Electric 200KM moet kunnen halen met 120km/u.

Mooie verhalen, maar of het waar is? Vraag het mij af.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.