i3
Drie jaar na de lancering van BMW i zijn er wereldwijd al meer dan 60.000 BMW i3’s verkocht. Verschillende Belgische bedrijven zijn reeds een samenwerking met BMW i aangegaan door hun werknemers te voorzien van een i3.

Schréder is als Belgisch bedrijf al meer dan een eeuw markleider op gebied van publieke en professionele verlichting. Met de nieuwe kolom Shuffle kijkt Schréder naar de toekomst door zich te concentreren op diensten zoals verlichting, beveiliging, infotainment, draadloze connectiviteit en e-mobility.

Het R&D centrum van het bedrijf in Luik werd reeds voorzien van dergelijke faciliteiten. In het centrum kan Schréder alle laatste ontwikkelingen en innovaties samen met de technologie van vandaag laten zien aan hun meer dan 500 bezoekers per jaar uit de hele wereld. In deze context en met de elektrische oplaadfunctie in het achterhoofd heeft Schréder gekozen voor de BMW i3. De specialist in verlichting koos voor de kleur Protonic Blue omdat die kleur doet denken aan de lichtgevende ring die geïntegreerd is in de kolom Shuffle, en oplicht wanneer de wagen wordt opgeladen. De i3’s van Schréder zullen ook gebruikt worden tijdens verplaatsingen met bezoekers en ze kunnen ook dagelijks gebruikt worden door de werknemers van het Belgische bedrijf.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.