De productie van de Volkswagen ID.3 is hervat en met de software schijnt het de goede kant op te gaan.

Als we blind mogen geloven wat J├╝rgen Stackmann, directielid en de verantwoordelijke voor sales, marketing en aftersales, hierover heeft te zeggen.

Eerdere berichten duiden erop dat de ev alles behalve uitontwikkeld is, vooral de software schijnt nog verre van probleemloos te functioneren en behoeft veel aandacht. Niet voor niets wordt de Volkswagen ID.3 wel gebouwd, maar niet aan klanten geleverd.

Stackmann heeft echter in de voorbije dagen in een Volkswagen ID.3 gereden en dat is goed bevallen, mede met dank aan het ruime rijbereik. Aan de software wordt volgens Stackmann momenteel de laatste hand gelegd, de aankomende weken worden verbeteringen doorgevoerd. Het is namelijk niet de bedoeling dat de eerste auto’s vol fouten zitten en toch aan de klanten worden geleverd, er wordt gewaakt voor een te hoog start up-gehalte.

Nadat de fabriek enige weken heeft stilgelegen, komt de productie nu weer langzaam op gang. Per dag worden nu ongeveer 50 stuks van de Volkswagen ID.3 geproduceerd, die in afwachting van de definitieve software op immense parkeerterreinen worden gestationeerd. Als er eenmaal geleverd wordt, dan gelijk in grote aantallen. (Via: ecomento.de)

Beeld: productie van de Volkswagen ID.3


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Daar waren we zeker van, toch bedankt voor de info.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.