Met de marktintroductie van de nieuwe Nissan NOTE heeft de fabrikant de prijzen bekend gemaakt voor de zuinigste uitvoering van het krachtigste model, de NOTE DIG-S.

De NOTE DIG-S is voorzien van een 1,2-literbenzinemotor die 72 kW levert. Toch is hij uiterst efficiƫnt: gemiddeld heeft hij maar 4,3 liter benzine per honderd kilometer nodig (handgeschakeld). Dat betekent een gemiddelde CO2-uitstoot van 99 gram per kilometer. Hij heeft dan ook het verbruikslabel A. Goed nieuws voor zakelijk rijders: vanwege de lage uitstoot bedraagt de fiscale bijtelling twintig procent. Kopers kunnen de Nissan NOTE DIG-S ook bestellen met automatische transmissie (CVT). Deze optie kost 2.500 euro.

Drie uitvoeringen

Nissan biedt de NOTE DIG-S aan in drie uitvoeringen: de Acenta, Connect Edition en Tekna. De NOTE DIG-S Acenta kost 16.740 euro, de Connect Edition 18.090 euro en prijzen van de Tekna beginnen bij 20.190 euro. Bij deze laatste uitvering kunnen de kopers kiezen voor een glazen dak of het Invitation Sport Pack.

Kopers kunnen de NOTE DIG-S per direct bestellen. De levering van deze versie start in 2014. Nissan-rijders worden voor hun trouw beloond als ze kiezen voor de NOTE DIG-S. Zij kunnen voor 500 euro meerprijs overstappen van NOTE DIG-S Acenta naar een Connect Edition, een voordeel van 850 euro.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.