Tesla Model X winnaar
Nog geen twee weken nadat Tesla aankondigde drie gratis Model X’en weg te geven aan de eerste Tesla-rijders die tien anderen aan de Model S weten te krijgen, is de winnaar in Europa bekend.

Aan kortingen doet Tesla normaal nooit, maar onlangs leek het merk toch overstag te gaan. Als je als bestaande eigenaar van een Model S een nieuwe klant aanbrengt, krijg je zelf 1000 dollar tegoed aan accessoires of service en krijgt de nieuwe eigenaar 1000 dollar korting op zijn Tesla. Daarmee komt het verlies per verkochte auto op 5000 dollar…

De drie gelukkigen die als eerste tien referrals scoren in Europa, Noord-Amerika dan wel Azië, krijgen zelfs een Model X cadeau. De Europese winnaar lijkt bekend, want ondertussen hebben tien mensen een Model S besteld en de Noors-Thaise Bjørn Nyland opgegeven als referal. Binnen het Tesla-wereldje is Bjørn overigens welbekend als vrijwillig ambasadeur van het merk. Op Twitter bevestigt Tesla’s eindbaas het voor Bjørn goede nieuws nog eens:

Bjorn Nyland


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Premature nieuws ejaculatie. Die 10 mensen moeten eerst hun bestelling doorzetten én de auto daadwerkelijk in ontvangst nemen voordat iemand überhaupt als winnaar gekozen wordt.
Dat is ook precies wat Elon Must schrijft (provided that…).
Neem nog een kopje koffie 😉

Overigens vind ik dat als er één persoon op deze aardkloot is, die het verdiend te winnen, het absoluut Bjørn Nyland is. Hij heeft zoveel voor het merk gedaan. Zoveel mensen hebben een Model S gekocht omdat Bjørn met zijn talrijke video’s ze ervan overtuigd heeft dat de auto perfect bruikbaar is in het normale leven. Grote klasse en diep respect en hopelijk gefeliciteerd. Het is je gegund.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.