Deze gave e-bike is behoorlijk betaalbaar
E-bikes zijn niet bepaald goedkoop en de exemplaren met een flashy design al helemaal niet. Deze Super 73 Scout valt qua prijs echter mee.

De Scout is een iets minder dikke versie van de Super 73; een e-bike waar fabrikant Lithium Cycles behoorlijk succesvol mee was. Het origineel kost in de winkel zo’n 3.000 dollar en da’s een hoop geld. De Scout is met z’n prijs van rond 1.399 USD een stuk betaalbaarder, terwijl de specs nog steeds behoorlijk indrukwekkend zijn.

Zo is deze fiets uitgerust met een 500 Watt motor en heeft het apparaat een “range” van ongeveer 65 kilometer. De topsnelheid bedraagt 32 km/u en early birds kunnen de kekke tweewieler oppikken voor een prijs van 995 USD. Een korting van zo’n 30% dus.

De fiets wordt uitgerust met een bagagerek, een display op het stuur waarmee je snelheid, range en andere zaken kunt aflezen en een heus remlicht op het achterspatbord. Bovendien is de hele ergonomie van de fiets zo ontworpen dat het ding aardig comfortabel is. Volgens degenen die erop hebben gereden voelt de Scout daadwerkelijk als een kleine motorfiets.

Op beide wielen zitten remschijven gemonteerd en je kunt de batterij eraf halen en desgewenst binnen opladen. Mag ook wel, want de Scout is een behoorlijk stevig apparaat dat je niet zo even mee de trap van je appartement op sleurt.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

In Europa alleen leverbaar met 250 watt en 25 km/h, anders is het een speed-pedelec en de Scout voldoet niet aan die regels.

https://www.lithiumcycles.com/pages/scout-europe

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.