Deze elektrische SUV ziet er goed uit
Kom maar op!

Het regent elektrische crossovers en niet alleen van Europese of Amerikaanse makelij. Aan de andere kant van de wereld is elektrificatie net zo’n belangrijk onderwerp. In China gaat binnenkort Auto Shanghai van start en op deze belangrijke autoshow tonen Chinese merken de nieuwste innovaties op het gebied van de elektrische auto.

Zo ook het merk Leap Motor. Deze autofabrikant zal voor het eerst een nieuwe elektrische crossover op de beurs gaan presenteren. In aanloop naar de onthulling hebben de Chinezen alvast wat plaatjes vrijgegeven en eerlijk is eerlijk. Dat ziet er niet heel verkeerd uit.

Deze crossover zal het tweede elektrische model worden van de autofabrikant. Twee jaar geleden kwam het merk al met een elektrische coupé op de proppen. Eigenlijk is Leap Motor nog een startup, want de autofabrikant is pas vier jaar jong. Er is op technisch vlak nog niets bekend gemaakt over deze nieuwe elektrische crossover. Het is dus afwachten tot de autoshow wat dit nieuwe model van de Chinese autofabrikant te bieden heeft.

Deze elektrische SUV ziet er goed uit


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.