In het laboratorium wordt onderzoek gedaan naar dieselinjectie en -verbranding om autofabrikanten te helpen hetzelfde vermogen te leveren tegen een lager verbruik.

De twee teams van de diesel- en benzine-afdeling werken nu samen in het nieuwe laboratorium van het Customer Technology Center (CTC). Hier wordt het onderzoek afgestemd op andere vooruitstrevende engineering groepen. Naast het huizen van 40 wetenschappers en engineers zal het nieuwe laboratorium ook Ph.D. en post-doctorale studies en projecten steunen door nauw met Europese universiteiten samen te werken.

De beste manier om dezelfde prestaties tegen minder brandstofverbruik mogelijk te maken is volgens CEO John Fuerst het ontwikkelen van de meest efficiƫnte injectie en verbranding met zeer gestroomlijnde systemen. Dit zal de focus zijn voor het nieuwe onderzoekslaboratorium. Daarnaast zal het lab ook kijken naar het minimaliseren van vermogensveranderingen naar verloop van tijd, wat vitaal is om te zorgen dat er consistent lage emissies zijn gedurende het leven van de auto.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.