En GSe is misschien wel meteen het hoofdonderwerp van dit verhaal, niet de Opel Manta.

De Opel Manta is terug als GSe

Peugeot heeft sinds kort het label Peugeot Sport Engineered. Oftewel, PSE. Alle sportieve Peugeots met een elektrisch sausje zullen dit label krijgen. Opel is, net als Peugeot, onderdeel van PSA. En ook Opel gaat elektrische auto’s leveren met een rauw randje. Dus net als Peugeot moet Opel een sportief label krijgen. Maak kennis met GSe.

GSi gebruikt Opel voor de sportieve auto’s met een verbrandingsmotor. Het is dan ook vanzelfsprekend dat ze die ‘i’ hebben vervangen voor een ‘e’ van elektrisch. De komende jaren zullen er een hoop geëlektrificeerde Opels op de markt komen. Het gaat hier om bijvoorbeeld hybride modellen, maar tevens volledig elektrische auto’s.

Om het GSe label meteen goed onder de aandacht te brengen zien we hier een zeer moderne Opel Manta. De sportieve Opel van enkele tientallen jaren geleden is terug als volledig elektrische auto. Wat we precies van deze Opel kunnen verwachten is nog niet duidelijk. Opel zegt in mei meer bekend te gaan maken over deze Manta GSe. Spannend! Binnenkort weten we dus meer over de Manta, GSe en wat de Duitse autofabrikant in de nabije toekomst gaat doen.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.