De BMW i8 is nu ook zonder meerprijs te koop
De vraag naar de futuristische plug-in was dusdanig groot, dat klanten bereid waren om bovenop de vraagprijs flinke premiums te betalen. Daar lijkt nu verandering in te komen.

Dergelijke gang van zaken kom je voornamelijk tegen bij onder meer exoten die in gelimiteerde oplage worden gebouwd, maar ook een vooruitstrevende hybride als de BMW i8 kon op een vraag rekenen die het aanbod ruimschoots oversteeg. Dealers maakten daar handig gebruik van door simpelweg de prijs van hun auto’s te verhogen.

Gelukkig voor Amerikaanse liefhebbers is de hype nu over het hoogtepunt heen. De prijzen zakken nu langzaam tot de vraagprijs die over het algemeen voor de i8 wordt gehanteerd, maar de vraag blijft hoog. En da’s niet gek ook. De bijzondere vormgeving en indrukwekkende techniek krijgen wereldwijd de handjes op elkaar. Alleen over de rijeigenschappen is niet iedereen het eens, check daarvoor ook onze rijtest.


Meer lezen over: , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Toch liever een Tesla als ik dan toch op de groene tour ga! Een sportwagen moet in mijn ogen iets zijn voor in het weekend. Dan hoort er geen elektro in maar gewoon een mooie 6-cylinder op zwart goud en een open dak.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.