Ook dit jaar maken zowel directeuren als hun werknemers tien dagen lang geen gebruik van hun auto’s voor Low Car Diet.

Naast de enorme brandstofbesparing maken deelnemende bedrijven kans op tien dagen lang drie elektrische Tesla deelauto’s en één dag een privétrein met machinist. Hiervoor moeten alle medewerkers – inclusief directeuren en managers – wel allemaal de auto laten staan en gebruik maken van alternatief vervoer, zoals de trein, bus, metro, Greenwheels, Regus, Snappcar en OV-fiets.

De start vindt plaats op 10 oktober (Dag van de Duurzaamheid) om 9.00 uur op het station van Amersfoort, waar alle deelnemende topbestuurders hun autosleutels zullen inleveren. Zij krijgen een mobiliteitskaart met 50 euro tegoed, waarmee gebruik kan worden gemaakt van trein, tram, metro, bus, OV-fiets en Greenwheelsauto’s in Nederland. Daarnaast biedt het ook toegang tot de Regus Station2station vergader- en werkplekken rondom 11 stations in Nederland en de 3 Hispeed Businesslounges in Amsterdam, Rotterdam en Schiphol.

Iedereen kan meedoen aan deze actie, mits het bedrijf meer dan 100 medewerkers telt. Aanmelden kan via de website van LowCarDiet.

Bekijk HIER de trailer van de actie.


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.