Dacia Spring, goedkoopste EV, nu te reserveren

Wie als eerste in de Dacia Spring wil rijden doet er goed aan nu te reserven.

in plaats van meteen de orderboeken te openen, komt Dacia eerst met een mogelijkheid tot reserveren met de nieuwe Spring. De goedkoopste elektrische auto begint bij 17.890 euro. Via de website van het Roemeense automerk is het mogelijk om een reservering te plaatsen.

We kunnen ons zo voorstellen dat je wel eerst een proefritje wilt maken voordat je enthousiast overgaat tot een aankoop. Dacia begrijpt dat en geeft kopers die een reservering plaatsen de mogelijkheid om een proefrit te maken. Pas daarna kun je de keuze maken om een bestelling te plaatsen.

De nieuwe Dacia Spring heeft een 27,4 kWh batterij. De opgegeven actieradius komt neer op 230 kilometer volgens de WLTP-test. Het is een crossover en met zijn scherpe vanafprijs is het op dit moment de goedkoopste elektrische auto die je kunt kopen.

Dacia verwacht de eerste exemplaren van de Spring in de herfst van dit jaar te leveren. Dat is dus het vroegste moment dat je de nieuwe elektrische auto kunt gaan rijden. De periode van reserveren duurt nog tot en met juni. Pas dan gaan de orderboeken echt open en kunnen geïnteresseerden de Dacia Spring bestellen bij de dealer.


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.