Citroën heeft een fiorse prijsdaling aangekondigd voor de C-Zero, de eerste elektrische massageproduceerde auto van het merk. Het komt neer op een verlaging van bijna 6.000 euro.

Ontwikkelingen in de markt en lagere productiekosten van de C-Zero hebben volgens het merk geleid tot deze prijswijziging. De nieuwe prijs van is 24.700 euro excl. BTW, een verlaging van 4.850€ ex. BTW. Daarnaast gaat Citroën samenwerken met The New Motion, een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in elektrisch vervoer in de breedste zin van het woord.

Citroën informeert klanten graag op het gebied van infrastructuur, laadpalen, laadpassen, laden op thuislocatie en gebruik van het openbare laadnetwerk, en is daarom een samenwerking aangegaan met The New Motion. Een klant die kiest voor de Citroën C-ZERO, kan vanaf nu gebruik maken van twee pakketten:

Start Pakket
Een kosteloos pakket met diensten zoals een publiek laadpunt, nationale laadpas, 1 maand gratis gebruik van het snellaadnetwerk, thuisinspectie voor infrastructuur voor thuisladen én 3 maanden toegang tot de The New Motion helpdesk.

Laad Pakket
Dit pakket biedt een laadpunt aan in verschillende configuraties, 3 maanden gratis snelladen, 6 maanden toegang tot de The New Motion helpdesk. De vanafprijs voor dit pakket is €630 op dit moment. Afhankelijk van het gekozen type laadpunt en eventuele installatiekosten kan de prijs variëren. De klant kan zelf een laadpunt huren, de loloo, voor €29,95.


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Ookal gaven ze me hem gratis….

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.