In China timmert men op automotive gebied hard aan de weg. Design en voertuigveiligheid hebben in korte rijd grote sprongen gemaakt. Maar er blijven merken die het niet zo nauw nemen met copyright. Een voorbeeld hiervan is deze elektrische Yema Mustang F16. Een auto die ontzettend zijn best doet om op een Audi A4 te lijken.

F16
De Yema Mustang F16, een ronduit ambitieuze naam, is gebaseerd op de Austin Maestro die in 1983 werd geïntroduceerd en elf jaar later weer van het toneel verdween. Onderhuids verzorgt een 80 pk sterke elektromotor de aandrijving. Over de auto is verder bekend dat de range zou uitkomen op 260 kilometer en de topsnelheid 110 km/u bedraagt. Recentelijk dook hier ook al een non-elektroversie van op.

Audi & Subaru
Het uiterlijk is overduidelijk op de Audi A4 geïnspireerd. Vanaf de zijkant gaat deze vergelijking minder op, maar nog steeds zijn er veel associaties met het merk uit Ingolstadt waar te nemen. Voor het interieur is weer een andere inspiratiebron genomen. dit lijkt veel weg te hebben van een Subaru, in een ver verleden ook al eens door Yema Auto gekopieerd.


Meer lezen over: , , , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

En vanaf de zijkant lijkt het net een Skoda Fabia…

Vind deze mooier.

Zal ook wel een stuk betrouwbaarder zijn?

Die koplampen moeten haast wel originele onderdelen zijn?

Ongelofelijk hoe lelijk hoog het ding op z’n poten staat. Vul die wielkasten dan ook op met Audi-lichtmetaal. Ook jammer dat er niet gewoon een keurig BMC A-series blokje onder de kap ligt.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.