Chevrolet Volt 2016
De Chevrolet Volt, die wij vooral kennen als Opel Ampera, krijgt een gelijknamige opvolger. Aan de vooravond van de beurs in Detroit heeft Chevrolet de wereld al een snelle blik op de nieuwe Volt gegund.

Eigenlijk zou de Volt pas 12 januari worden onthuld, tegelijk met de start van de North American International Auto Show in Detroit, maar de Amerikanen konden blijkbaar niet nog een paar dagen wachten. Op een speciaal evenement werd daarom de Volt al kort getoond, al weten we nog lang niet alles. Ze hadden de auto in een donker hoekje geparkeerd, dus heel veel viel er nog niet te zien. Het lijkt erop dat Chevrolet de nieuwe Volt wat conventioneler heeft vormgegeven, mede door de auto een meer traditionele sedanvorm te geven.

Officieel beeldmateriaal heeft Chevrolet nog niet vrijgegeven, los van het beeld boven dit artikel dat het merk via Twitter verspreidde. Diverse Amerikaanse media waren aanwezig, waaronder Gizmodo, die op Twitter onderstaand plaatje liet rondgaan. Daarop is al iets meer te zien dan op de foto die Chevrolet zelf rond liet gaan, maar voor een definitief oordeel over het design en -minstens zo belangrijk- details over de aandrijflijn, zullen we tot 12 januari moeten wachten.

Chevrolet Volt Gizmodo


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Hmm, zou evengoed een Civic Hybrid kunnen zijn. Iedereen klaagt maar over de Prius en de Leaf, maar die verkopen wel, zelfs met hun controversieel design…

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.