Bij de Volkswagen-dealer kunt u nu terecht voor drie fietsdraagoplossingen.

De fietsdragerset voor de Jetta Hybrid is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld. De basisset exclusief drager bestaat uit een draagbalk inclusief kogel en de kabelset. De prijs hiervoor bedraagt 759 euro incl. BTW. Inclusief Thule EuroClick Ride fietsendrager is de prijs 919 euro. Een basisset met Thule EuroClick G2 fietsendrager is er voor 999 euro. Voor alle versies geldt dat vakkundige montage door de Volkswagen-dealer bij de prijs is inbegrepen.

Voor twee fietsen

Alle fietsdragersets voor de Jetta Hybrid hebben een maximaal draagvermogen van 52,5 kg inclusief het gewicht van de drager. De Jetta Hybrid krijgt een ‘kogel’ aangemeten, maar deze is uitsluitend bedoeld voor de fietsendrager. Deze auto heeft geen toegestaan trekgewicht – er kan dus geen aanhanger of caravan aan de auto worden gekoppeld.

Tip voor de veelfietser: hulpveren

Voor Jetta Hybrid-rijders die er regelmatig met de fiets op uit gaan, biedt de dealer bovendien een hulpverenset aan. Bij fietstrips gaat namelijk vaak heel veel extra bagage mee. Voor ‘veelfietsers’ zijn hulpveren in zulke gevallen aan te bevelen. Deze zorgen ervoor dat het weggedrag van de auto ook bij zeer zware belading in alle gevallen stabiel en comfortabel blijft.

De Jetta Hybrid is er vanaf 28.090 euro incl. BTW en BPM. Zakelijke rijders die vóór 1 januari 2014 voor een Jetta Hybrid kiezen, profiteren nog vijf jaar van 14% bijtelling.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.