Bp Neutral
BP Nederland lanceert een nieuw tankpaspakket in samenwerking met BP Target Neutral, het CO2 managementprogramma van BP. Met het pakket kunnen wagenparkbeheerders én kleine ondernemers de CO2-uitstoot van hun voertuigen verminderen, vervangen en neutraliseren. Dit maakt het voor zakelijke rijders eenvoudig om CO2-neutraal te rijden.

De BP PLUS en BP Komfort Tankpas komt nu met een BP Target Neutral-pakket, dat een CO2-managementoplossing biedt voor zakelijke rijders. Het programma kan volledig worden geïntegreerd in de bestaande bedrijfsprocessen van zowel ondernemingen met grote wagenparken, als bedrijven met slechts enkele voertuigen. Ondernemers en wagenparkbeheerders krijgen met het pakket toegang tot een set praktische tools waarmee ze de CO2-uitstoot van hun wagenpark eenvoudig en zonder investeringen vooraf kunnen reduceren, vervangen en neutraliseren. Zo kunnen wagenparkbeheerders hun impact op het klimaat neutraliseren, zonder hun zakelijke doelstellingen uit het oog te verliezen.

BP FleetExpert
Als onderdeel van het BP Target Neutral-pakket, kunnen gebruikers van een BP tankpas de geavanceerde fleetmanagement-software BP FleetExpert gebruiken. Dit programma geeft gebruikers volledig inzicht in brandstofverbruik, CO2-uitstoot en andere technische data die essentieel zijn voor efficiënt wagenparkbeheer. Zo kunnen mogelijke CO2-reducties en verbeteringen in efficiency duidelijk in kaart gebracht worden.

Klimaatbeschermingsprojecten
BP Target Neutral ondersteunt diverse klimaatbeschermingsprojecten. Het team investeert op een non-profit basis in een wereldwijd portfolio van uiteenlopende, zorgvuldig geselecteerde projecten. BP tankpashouders die hun CO2-uitstoot neutraliseren met het BP Target Neutral-programma kunnen er zeker van zijn dat zij niet alleen hun eigen CO2-voetafdruk verkleinen, maar dat hun bijdrage wordt geïnvesteerd in klimaatbeschermingsprojecten die echt een verschil maken. Deze projecten verminderen niet alleen lokale CO2-uitstoot, maar verbeteren in de meeste gevallen ook de plaatselijke leefomstandigheden, bijvoorbeeld op het gebied van scholing en werkgelegenheid.


Meer lezen over: ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Kom ik dan ook in aanmerking voor 4% bijtelling? 😉

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.