BMW
De Duitse autofabrikant wil de toekomst duurzaam tegemoet gaan. Hiervoor zijn meer elektrische modellen binnen het gamma nodig. Ook zelfrijdende technologie staat op de agenda.

Twee belangrijke onderwerpen waar meerdere autofabrikanten druk mee zijn. De zelfrijdende auto is immers de nieuwe toekomst. In Nederland zal de A2 als proeftuin fungeren voor de nieuwe technologie. Merken als Mercedes en Tesla hebben modellen welke deels autonoom kunnen rijden, maar ook de nieuwe BMW 7-serie beschikt over autonome functies.

Dit is nog maar het begin van wat komen gaat, als we BMW CEO Harald Kr├╝ger mogen geloven. Naast meer elektrische modellen en autonome technologie gaat BMW ook meer SUV’s bouwen, zoals de X7. Tevens staan meer luxe modellen, vergelijkbaar met de 7-serie, op de planning.

De BMW i8 Spyder zal vermoedelijk het eerste ‘nieuwe’ plug-in hybride model zijn die BMW op de markt gaat brengen. Daarnaast is BMW-i ook druk met de nieuwe i5. Vermoedelijk zal de huidige i3 dit najaar nog worden voorzien van een facelift. Tevens is een plug-in hybride MINI onderweg.


Meer lezen over: , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.