BMW i3 Tuxedo Blue
Kleren maken de man. Geldt dit ook voor de BMW i3?

Deze speciale i3 heeft een andere broek aangemeten gekregen dankzij een samenwerking tussen BMW en Mr Porter. Laatstgenoemde is een Britse firma die mannenkleding verkoopt. Dit thema is daarom ook doorgevoerd bij de elektrische i3. Om te vieren dat de kledinglijn voor heren zal worden uitgebreid ging Mr Porter de samenwerking aan met het Duitse merk.

Speciaal voor de gelegenheid werd de i3 gegoten in de kleur ‘Tuxedo Blue’. Gewoonlijk is deze blauwe tint niet te bestellen bij BMW. Buiten de blauwe primaire kleur zien we ook een witte designtint op verscheidene plekken van de auto. Het interieur werd deels voorzien van een eikenhouten laag en de vloermatten hebben weer het terugkomende witte detail-thema.

Interieur

Om zeker te weten dat je met een speciale i3 te maken hebt, zien we op diverse plaatsen het Mr Porter-logo terugkomen. Ook is het merknaam gegraveerd in het houten dashboard. Bij aanschaf van een i3 Tuxedo Blue krijgt men een lederen handtas en een Leica C camera cadeau. Tevens schenken Mr Porter en BMW de koper een hoed van Lock & Co, een zonnebril van Cutler and Gross en een paraplu van London Undercover.

De BMW i3 Tuxedo Blue zal vanaf donderdag in het Verenigd Koninkrijk worden verkocht voor 39.000 pond via de website van Mr Porter.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.