BMW i Wallbox Pro
De BMW i Wallbox Pro is het tweede thuislaadtstation in het BMW i 60º ELECTRIC portfolio voor elektrische en plug-in hybride auto’s.

De BMW i Wallbox Pro zorgt voor snellere laadtijden dan de BMW i Wallbox Pure en moet gebruiksvriendelijker zijn. Ook biedt het systeem opties om de auto te laden met thuis opgewekte energie en smart home integratie.

Het apparaat heeft een maximaal laadvermogen van 7,4 kW, waarmee de BMW i3 in minder dan 3 uur voor 80 procent geladen kan worden. Het fijne is dat de BMW i Wallbox Pro ook werkt in combinatie met andere automerken met een Europees type 2 connector. De 3,5 meter lange laadkabel zorgt dat de auto goed bereikbaar is.

Uiteraard is de Wallbox Pro vervaardigd uit milieuvriendelijke materialen en heeft het bekende BMW i design. Door middel van een 7 inch kleuren-aanraakscherm kunnen gebruikers hun individuele instellingen aanpassen. Het scherm laat zien hoe veel lading er aan de auto is doorgegeven, en toont informatie over eerdere laadsessies. LED strips aan de zijkant van de wallbox geven aan wat de huidige laadstatus van de auto is, zodat een blik door het raam of de video babyfoon voldoende is. Informatie over de laadstatus kan ook op afstand worden benaderd via een smartphone of tablet met de BMW i Wallbox Remote app.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.