Volvo V60 plugin
Zowel voor de fans van private lease als voor de zakelijke rijder heeft het Zweedse merk interessante aanbiedingen in petto. Mits je er snel bij bent.

Zo is de V40 Nordic in de aanbieding. Deze bijzondere editie van de kleinste Volvo van het moment is behoorlijk rijk uitgerust. Denk aan lichtmetalen velgen, een 5-inch scherm, Performance Audio en City Safety. Bovendien kan de Nordic worden aangekleed met het Business Pack Connect, bestaande uit onder meer een fijn navigatiesysteem en Park Assist achter.

Ook is er een V40 Nordic+, met (naast bovenstaande zaken) onder meer Full LED koplampen, verwarmbare stoelen vóór en Volvo On Call. De V40 Nordic wordt tijdelijk aangeboden tegen een private leasetarief vanaf 369 euro per maand, waarbij je alleen nog de brandstof zelf hoeft te betalen! Volvo regelt al het andere voor je. Meer informatie vind je HIER.

Uiteraard wordt ook de zakelijke rijder niet vergeten. De behoorlijk populaire V60 Twin Engine is tijdelijk nog leverbaar tegen 15% bijtelling. Mits je er rap bij bent, profiteer je de komende vijf jaar nog van dit gunstige tarief. Per 1 januari 2017 gaan de bijtellingsregels immers op de schop. Meer informatie over deze hybride leasetopper lees je volvocars.nl.


Meer lezen over: , , , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.