Allego en The New Motion
In Burcht en Schoten, beide nabij Antwerpen, staan de eerste snelladers van België die met alle huidige standaarden overweg kunnen.

Allego en The New Motion, twee aanbieders van laadoplossingen voor elektrisch vervoer, kondigen vandaag aan dat ze snelladers hebben geplaatst voor elektrische auto´s in Burcht en Schoten op de hypermarktsites van vastgoedinvesteerder Redevco. De snelladers voldoen als enige in België aan alle huidige standaarden: CCS (Combo), CHAdeMO en AC 43kW (AC-snelladen). Dit houdt in dat Belgische e-rijders, en bezoekers, voortaan met ieder type elektrische auto met snellaadoptie kunnen snelladen. Voor het project heeft Allego geïnvesteerd in snelladers en de verantwoordelijkheid voor de realisatie en het beheer genomen. The New Motion neemt de exploitatie en marketing activiteiten richting e-rijders voor haar rekening. Redevco stelt de locaties beschikbaar en investeert mee in de netaansluiting van de snellader.

Eerder realiseerde Allego al een openbare snellader in Rotterdam, ook daar kun je in minder dan een half uur de accu van je auto tot wel 80 procent laden. Voor de Renault Zoe en andere elektrische auto’s met de optie tot AC 43 kW-snelladen plaatsten Allego en The New Motion eerder al 32 snellaadpalen.


Meer lezen over: , , , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.