BBS voor Tesla Model S
Mochten de standaard Model S velgen wat te saai zijn, dan heeft BBS de oplossing.

Ondanks dat de Tesla Model S standaard al op ruim formaat velgen wordt geleverd (19″ en 21″), is dat voor BBS geen reden om afzijdig te blijven. Eerder kwamen ze al met een pakket met onder andere side skirts, diffuser en spoiler. Dit keer ontwikkelde BBS samen met Unplugged Performance een nieuwe set velgen, speciaal en exclusief voor de Tesla Model S.

De velgen zijn, door de ervaring van BBS in de Formule 1, ontworpen om extra sterk te zijn en vibraties tijdens het rijden te verminderen. Ook een stoeprandje in de P.C. Hooftstraat raken hoeft geen probleem te zijn. Er is rekening mee gehouden door middel van een velgbeschermer, die je in 5 minuten zonder gereedschap schijnt te kunnen vervangen, aldus Unplugged performance.

Hoewel ze erg goed staan onder een Tesla, zijn het toch niet de meest bescheiden velgen die er zijn. Mocht je het liever laten overkomen dat de velgen standaard zijn, dan kan dat met de gratis meegeleverde Tesla “center-caps”.

De kosten van deze upgrade? Voor 4.000 dollar, omgerekend zo’n 3.200 euro heb je ze in bezit. Over de bijtelling hoef je je geen zorgen te maken, die blijft hetzelfde.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.