BambooTec laadvloer
In plaats van een hardhouten vloer in de laadbak, biedt Lamboo Carrosserie te Zoetermeer als eerste in Nederland een alternatief met BambooTeq bamboevloeren.

Bamboe is een snelgroeiend natuurproduct waarvan sommige soorten zelfs tot 1meter per dag kunnen groeien. Daardoor zal het anders als bij hardhout de verkrijgbaarheid niet alsmaar minder worden. Door deze snelle groei zal het gebruik van bamboe ook natuur en milieu niet aantasten. Maar de belangrijkste reden voor ons om met BambooTeq® in zee te gaan is dat wij de klanten ook een duurzame oplossing willen aanbieden. Voorop staat dat de klant kan kiezen”, aldus Bert van Haaren, manager Repair en Onderhoud, Lamboo Carrosserie.

Hyuk Brands, BambooTeq: “Lamboo, opgericht in 1957, is één van de grotere en toonaangevende carrosseriebouwers in Nederland. Innoveren en daardoor in beweging blijven is een kenmerk van deze onderneming. Juist binnen hun specialisatie op het gebied van maatwerk kan BambooTeq een goede rol vervullen. De BambooTeq vrachtwagenvloerdelen zijn in lange lengtes met constante kwaliteit leverbaar. Wij kunnen met bamboe een gewichtsbesparing van meer dan 300 kilo per m3 behalen. Behalve het leveren van bamboemateriaal onderzoeken wij samen met Lamboo ook de mogelijkheden om het materiaal af fabriek gefreesd en gezaagd aan te leveren”.


Meer lezen over:

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.