Bourguignon
De nieuwe showrooms van Bourguignon Autolease mogen het internationale BREEAM keurmerk voeren, een wereldwijd toonaangevend keurmerk voor duurzame gebouwen.

Zaterdag 10 mei is een feestelijke dag voor Bourguignon. Het bedrijf opent de nieuwe showrooms van de vestiging Leeuwarden en viert tevens het 30-jarig bestaan én het 25-jarig jubileum van Bourguignon Autolease. De oorspronkelijk uit Brabant afkomstige familie Bourguignon nam in 1984 het failliete De Boer over en investeert sindsdien consequent in twee pijlers: verdere verbetering van de dienstverlening en het milieu. Voor een autodealer klinkt dat laatste misschien vreemd, maar eigenaar Ramon Bourguignon legt uit hoe hij dat ziet:

Onze nieuwe showrooms mogen het internationale BREEAM keurmerk voeren, hét wereldwijd toonaangevende keurmerk voor duurzame gebouwen. Dat is een Nederlandse primeur. Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid op milieugebied en we zien dat steeds meer klanten dat ook zijn. Zij kijken niet alleen meer naar de kosten, maar ook naar het milieu en als autobranche spelen wij daar op in.

Daarbij ligt de focus steeds minder op de individuele auto en steeds meer de vraag hoe we van A naar B komen. Een auto delen wordt steeds populairder, in de grote steden neemt het autobezit af en fiets, openbaar vervoer en taxi maken het palet compleet. Kortom, Bourguignon ziet zich in de toekomst als aanbieder van het totale pakket aan mobiliteit. Met nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud, verhuur, lease en schadeherstel is het bedrijf al een flink stuk op weg.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.