Smart ForTwo
Car2go maakt de stap naar onze Zuiderburen.

Het autodeelnetwerk is vanaf oktober ook actief in Brussel. Er zullen 300 auto’s beschikbaar zijn in de Belgische hoofdstad. De auto’s zijn te vinden binnen een straal van 50 km². Inmiddels heeft Car2go bijna twee miljoen klanten verspreid over 30 internationale locaties.

De vloot bestaat uit 250 Smart ForTwo’s en 50 exemplaren van de Mercedes A-klasse, er worden dus geen elektrische auto’s ingezet. Brussel is de derde grote uitbreiding in een korte tijd voor Car2go. In november 2015 kwam het concept naar Madrid in Spanje en in april 2016 maakte Chongqing in China kennis met Car2go. Ook bij ons in Nederland wordt het autodeelconcept nog steeds uitgebreid. Naast Amsterdam is het initiatief ook te vinden in Amstelveen.


Meer lezen over: , , , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Elektrisch rijden in Brussel? Zal wel niet, dus niets groens aan. Een nieuw taxibedrijf dat in Brussel start is dan even duurzaam maar komt ook niet op groen7.
Jammer, gemiste kans van car2go en Daimler.

@ruben, sorry dat ik alweer aan t zeuren ben, maar dit lijkt mij zo irrelevant voor groen 7. Zeker als je t vergelijkt met je andere duurzame artikelen van vandaag.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.